Crea Line

Boetseren en creëren

Workshops in de KneedKeet.

Iedere zaterdag worden er in de KneedKeet workshops gegeven. 

Tijdens deze workshops kunnen sieraden, figuurtjes of bijv. cupcakes van polymeerklei gemaakt worden. De workshops zijn voor volwassenen.

Een workshop is op zaterdag van 10.30 - 16.30 uur.
Kosten € 50,00 en € 65,00

Deze prijs is inclusief koffie/thee en lunch met een kop soep, maar exclusief de gebruikte klei. Deze wordt aan het eind van de dag gewogen en per gram betaald.
Aanbetaling € 20,00, te betalen na ontvangst van de schriftelijke bevestiging.

In de KneedKeet is genoeg ruimte voor 8 personen. Dat zullen er soms minder zijn, maar zeker niet meer, waardoor je altijd verzekerd bent van voldoende begeleiding. De workshops zijn voor beginners én gevorderden. Als je nog nooit met polymeerklei hebt gewerkt zoek ik met jou een werkstukje of sieraad uit dat past bij jouw werkniveau.

 

Op deze pagina vind je altijd het meest actuele workshoprooster.
wil je deelnemen aan één van de workshops, stuur me dan even een mailtje, dan kijken we of er plaats is op de gewenste datum. Wil je met een hele groep komen, reserveer dan de gewenste datum dan wel op tijd, want vol is vol.

De workshops gaan alleen door bij voldoende aanmeldingen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


1-12-2016

Tot mijn grote spijt is het momenteel niet mogelijk om workshops te volgen in
de KneedKeet. Mijn gezondheid laat te wensen over, waardoor het lesgeven me nu te zwaar valt. Zodra ik het geven van workshop weer kan oppakken meld ik het zeker op deze website.                                                             Eveline Klootwijk