Crea Line

Boetseren en creëren

Cursussen in de KneedKeet

Er worden in de KneedKeet avondcursussen gegeven. Op maandagavond van 20.00 - 22.30 uur. De cursussen zijn voor volwassenen. De kosten voor een cursus van 4 avonden is € 50,00. Dit is inclusief koffie/thee en exclusief de gebruikte polymeerklei. Aan het eind van de eerste cursusavond koop je een strippenkaart voor 4 lesavonden. De gebruikte klei wordt gewogen en per gram betaald. Ik vraag voor aanvang van de cursus een aanbetaling van € 20,00.

Er is in de KneedKeet plaats voor 8 personen. Het zijn er wel eens minder, maar nooit meer. waardoor je verzekerd bent van voldoende begeleiding bij het maken van een werkstuk(je) of sieraad. De keuze van het werkstuk dat je gaat maken is in principe vrij. Er worden tijdens de avondcursussen sieraden, figuurtjes en bijv. (klei)koekjes gemaakt. Uiteraard beslissen we samen of een werkstuk qua moeilijkheidsgraad haalbaar voor je is.

Op deze pagina vond je altijd het meest actuele cursusrooster. Wil je een cursus komen volgen in de KneedKeet, stuur me dan even een mailtje. Is er plaats dan schrijf ik je gelijk in de cursusagenda. Ik stuur altijd een nog een schriftelijke bevestiging van de cursus.

 

Door verschillende omstandigheden heb ik het geven van avondcursussen even op een laag pitje moeten zetten. Op dit moment wordt alleen een cursus op de maandagavond gegeven.Ik hoop t.z.t. mijn cursusrooster weer uit te kunnen breiden. Ik denk er ook over om een cursus overdag te gaan geven. Als je daar interesse in hebt, stuur me dan even een mailtje, dan zet ik je naam op mijn lijstje.