Crea Line

Boetseren en creëren

Twee daagse workshop in de KneedKeet

Het is ook mogelijk om bij Crea Line een 2 daagse workshop te volgen. Als je dus ver weg woont of als je een groter werkstuk wilt maken is dit dé manier om een langere periode te kleien in de KneedKeet.

De 2 daagse workshop is van vrijdagmiddag 13.00 uur tot zaterdagmiddag 16.30 uur. Deze workshop is voor beginnende én gevorderde volwassen cursisten. Aanvang vrijdagmiddag om 13.00 uur. Tijdens het kleien krijg je koffie of thee en genoeg aandacht van Eveline.

Vrijdagavond om 18.00 uur gaan we samen een hapje eten in het centrum van Nieuw-Vennep.Vanaf 19.30 uur gaan we weer aan
de slag tot 22.00 uur. De cursisten die thuis overnachten gaan huiswaarts en wij brengen de cursisten naar Hotel De Rustende Jager in Nieuw-Vennep waar een kamer met ontbijt voor ze is gereserveerd.

Op zaterdagmorgen zijn we om 10.30 uur weer aanwezig in de KneedKeet om verder te werken aan de werkstukken. Deze dag verloopt verder hetzelfde als een gewone workshop, dus lees de informatie daarover nog even door.

 Kosten van een 2 daagse workshop zijn: 

€ 100,00 per persoon zonder overnachting
Aanbetaling € 50,00 na ontvangen van de bevestiging

€ 155,00 per persoon met overnachting (op basis van een 2 persoonskamer)Aanbetaling € 100,00 na ontvangen van de bevestiging

€ 195, 00 per persoon met overnachting (op basis van een 1 persoonskamer)Aanbetaling € 100,00 na ontvangen van de bevestiging

De prijs van de workshop is exclusief materiaal*, inclusief koffie/thee, warme maaltijd op vrijdag, lunch op zaterdag, het gebruik van alle werkmaterialen en het afbakken van de werkstukken. Er nemen maximaal 8 personen deel aan de workshop, de sfeer is informeel en je krijgt een goede begeleiding van Eveline. De keuze van de werkstukken is vrij. Er worden tijdens deze workshop sieraden, figuurtjes en Fimo lekkernijen gemaakt.

* De gemaakte werkstukken worden gewogen en de klei per gram betaald.

 


1-12-2016

Tot mijn grote spijt is het momenteel niet mogelijk om workshops te volgen in
de KneedKeet. Mijn gezondheid laat te wensen over, waardoor het lesgeven me nu te zwaar valt. Zodra ik het geven van workshop weer kan oppakken meld ik het zeker op deze website.                                                             Eveline Klootwijk